Cercar en aquest blog

9/27/2007

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugura l’exposició del Fons d’Art de la URV-TE a la Comunitat de Regants

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, presidí ahir dimecres, 26 de setembre, la inauguració de l’exposició del Fons d’Art de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Campus Terres de l’Ebre a la seu de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre.

L’acte, que s’emmarcava en les celebracions del Centenari de la Comunitat de Regants i Sindicat Agrícola de l’Ebre, s’ha organitzat conjuntament pels presidents de la Comunitat de Regants, Lluís Pegueroles, i del Sindicat Agrícola, José Pedro Castells, i el director del Campus TE de la URV, Azael Fabregat, i comptà amb l’assistència també de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

El Fons d’Art de la URV Campus Terres de l’Ebre es començà a gestar l’any 2006 amb les obres de 25 artistes de les quatre comarques ebrenques, que mostren el primer any d’universitat a l’Ebre.

El desembre del mateix any les obres foren exposades al Centre Comerç Tortosa i, posteriorment, al Rectorat de la URV a Tarragona.

Ara, davant el manifest interès de la Comunitat de Regants han arribat a un acord de cessió d’un any d’aquest fons artístic, que presentaren a la nova sala Josep Cañé, en honor al primer president de la Comunitat, del Palau Montagut, a Tortosa.