Cercar en aquest blog

11/05/2011

Òmnium Cultural instituïx a les Terres de l’Ebre el premi-reconeixement “Lo Grifonet”

La seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre ha decidit a instaurar el premi-reconeixement "Lo Grifonet", a proposta de la seua Junta Rectora l'any 2011. Serà atorgat anyalment a una persona o entitat que per la seua trajectòria cultural o científica i per la importància i exemplaritat de la seua tasca intel•lectual, social o humana haja contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural de les Terres de l'Ebre.
Este premi consistirà  en una peça artística al•legòrica dissenyada pel vitraller Bronson Shaw, resident a les Terres de l'Ebre, i un diploma acreditatiu.
La concessió del premi ha sigut confiada des de bon principi a un jurat, integrat per tres membres de la Junta Rectora de la seu d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de las Generalitat a les Terres de l'Ebre, quatre socis d'Òmnium Cultural (un de cadascuna de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre), un representant de l'Ajuntament del municipi que acull l'acte de lliurament del premi i un representant del món cultural del territori.
El lliurament de la primera edició de "Lo Grifonet" tindrà lloc el dia 19 de novembre de 2011, a les 21.30 h, en el decurs d'un sopar que tindrà lloc al Restaurant Lo Laüt, de Tortosa, sota la presidència de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural.
L'acte també vol ser una trobada dels socis i sòcies d'Òmnium Cultural al territori i de totes aquelles persones que comparteixen els valors de defensa de la llengua, la cultura i el país que constitueix la divisa d'Òmnium Cultural.
Les persones interessades a assistir a l'acte poden efectuar la seua reserva a l'adreça electrònica terresdelebre@omnium.cat o bé trucant al telèfon 656 57 33 38. El preu del cobert és de 22 euros per als socis i acompanyants i de 25 euros per als no socis.