Cercar en aquest blog

5/05/2016

El programa ‘Fem ocupació per a joves’ incorpora al món laboral els 15 joves que s’hi van inscriure

El programa 'Fem ocupació per a Joves' ha aconseguit incorporar al món laboral els 15 joves que s'hi van inscriure a finals de l'any passat. La implicació d'empreses del sector de la indústria, comerç i hostaleria, principalment de Tortosa, ha estat clau per a l'èxit del desenvolupament d'aquest programa promogut pel Consell Comarcal del Baix Ebre i impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Fem Ocupació per a joves és un programa que, mitjançant la contractació paral·lela a la formació, combina accions d'adquisició d'experiència professional en empreses amb d'altres de formació i orientació. D'aquesta manera s'estimula la contractació de joves que adquireixen una formació a mida de les necessitats de l'empresa on treballen.

La prospecció d'empreses per part del Consell Comarcal del Baix Ebre ha permès identificar els sectors generadors d'ocupació, així com la definició dels perfils professionals requerits per les empreses i que no es cobrien per manca de persones treballadores qualificades o perquè no disposaven de l'acreditació de la seva qualificació professional. 

 Les empreses que participen en aquest programa tenen un ajut econòmic per la contractació efectuada.