Cercar en aquest blog

5/23/2016

El secretari general de l’Esport presideix el lliurament dels Premis Esportius Terres de l’Ebre 2016

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, juntament amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el delegat del Govern, Xavier Pallarès, presideix aquest dijous, 26 de maig, l'acte del lliurament dels Premis Esportius de les Terres de l'Ebre 2016.

Aquests guardons premien, d'una banda, la trajectòria de forjadors, aquelles persones que s'han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l'esport de les comarques ebrenques. També, els esportistes ebrencs majors d'edat que han assolit el primer lloc en campionats de Catalunya, o bé pòdium en campionats d'Espanya i/o nivells superiors, o bé han estat campions absolut, en les diverses especialitats durant l'any 2015. Al mateix temps, es reconeix els clubs que enguany han celebrat els 25, 50, 75 o 100 anys de creació.

D'altra banda, com a novetat, aquesta edició s'atorgarà una menció especial "en memòria" de tres esportistes ebrencs que han incidit al món de l'esport.En l'acte, que tindrà lloc a les 19.00h a la Plaça dels Dolors, de Tortosa, també hi participen la diputada del Parlament de Catalunya, Meritxell Roigé, el responsable d'Hisenda i Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona, Lluís Soler, i la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny.