Cercar en aquest blog

5/06/2016

Guanyadors del concurs taller 'Em rento les mans' - Dia INternacional Higiene Mans Ribera

Avui, Dia Internacional de la Higiene de mans, es lliuren els premis del concurs de dibuix per conscienciar els escolars de la Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Higiene de Mans, la sala de plens del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha quedat petita per acollir a familiars i amics dels nens i nenes de la comarca guanyadors del concurs de dibuix Em rento les mans quan toca. La iniciativa, impulsada per Salut amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera i els Serveis Educatius de la 
comarca, ha comptat amb la participació de 150 alumnes de 1r curs de Primària de deu escoles de la Ribera, de 13 classes. Tots ells han fet un dibuix per al concurs després de participar en un taller per conscienciar-los de la importància de rentar-se les mans per afavorir la higiene i prevenir la transmissió d'infeccions, impartit per les infermeres del programa Salut i Escola que es duu a 
terme als centres educatius de la comarca.

L'acte ha servit per premiar 13 escolars riberencs, un per cada classe participant, pels seus dibuixos al voltant de la temàtica de rentar-se les mans, un hàbit que han treballat a les aules gràcies al programa Salut i Escola. Els guanyadors han rebut material escolar cedit per set llibreries de la comarca, i han fet una demostració del que han après a tots els assistents.

El lliurament del premi ha servit també per fer una demostració del que han après i per visualitzar un vídeo del taller. A més de familiars i amics també han assistit la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; el cap de Salut Pública de les Terres de l'Ebre, Miquel Àngel Arasa; la directora dels Serveis Educatius de la Ribera d'Ebre, Pilar Ardèvol; les infermeres del programa salut i escola Núria Allende i Mercè Font, i les tècniques de Joventut del Consell Comarcal. 

L'exposició de dibuixos es pot visitar durant tota la setmana a la seu del Consell Comarcal. El jurat del concurs estava format per un representant del Departament d'Ensenyament, un del Consell Comarcal, un del programa Salut i Escola a la comarca i un membre de l'Escola d'Art de Móra la Nova.

Llistat guanyadors

Eloi Farnós, Escola Les Eres (Rasquera)

Pepito Bujo, Escola El Verger (Garcia)

Esther Miguel, Escola Enric Grau Fotseré (Flix)

Norhane Sahraoui, Escola Enric Grau Fotseré (Flix)

Ariadna Pujol, Escola Antoni Nat (Benissanet)

Anas El Baghdadi, Escola El Tormo (La Torre de l'Espanyol)

Albert Castellví, Escola Lluís Viñas (Móra d'Ebre)

Gal·la Florenza, Escola Lluís Viñas (Móra d'Ebre)

Heidi Shattock, Escola Sant Agustí (Riba-roja d'Ebre)

Genís Cubells, Escola 1 d'Abril (Palma d'Ebre)

Cesc Martí, Col·legi Santa Teresa (Móra d'Ebre)

Hiba Zenoud, Institut – Escola 3 d'Abril (Móra la Nova)

Queralt Descarrega, Institut – Escola 3 d'Abril (Móra la Nova)


Llistat llibreries i papereries

Llibreria Rosa (Móra d'Ebre)

Llibreria La Placeta (Flix)

Llibreria Can Solfa (Ascó)

Llibreria papereria Anna (Riba-roja d'Ebre)

Llibreria Bagés (Flix) 

Llibreria Núria (Benissanet)

Llibreria papereria Monforte (Móra la Nova) 

Patrocinador

La Caixa