Cercar en aquest blog

5/24/2016

L'Ajuntament activa un operatiu de mobilitat amb motiu de l'inici de les obres de reforma del pont de l'Estat

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat avui el dispositiu de mobilitat que ha activat amb motiu de l'imminent inici de les obres de reforma integral del pont de l'Estat, que obligaran a restringir-hi la circulació de vehicles durant els propers 10 mesos. Per tal de garantir al màxim la mobilitat i evitar embussos, la circulació pel pont de l'Estat serà de sentit únic per als vehicles en direcció de Tortosa-centre cap a Ferreries. Per als que facin el sentit contrari, en direcció Tortosa-centre, hauran de fer-ho necessàriament pel pont del Mil·lenari. Per als vianants no es preveu cap afectació. Els busos de la línia 1 (Tortosa-Jesús-Roquetes) s'adaptaran al mateix circuit tot mantenint les mateixes parades actuals. Els vehicles d'emergències tindran un dispositiu que els permetrà regular els semàfors per poder accedir pel pont de l'Estat en cas d'urgència. Les obres de reforma del pont començaran el proper dimecres 1 de juny, mentre que la reordenació del trànsit s'iniciarà el dilluns següent 6 de juny.

Durant la fase inicial de les obres, la Policia Local regularà el trànsit en els punts més conflictius. El carrer Pintor Gimeno, plaça Paiolet i plaça Agustí Querol tindran afectacions durant l'execució de l'obra que s'advertiran en funció de les necessitats.

L'alcalde, Ferran Bel, que ha comparegut acompanyat de la regidora de Mobilitat, Meritxell Roigé, i de l'inspector en cap de la Policia Local, Jesús Fernández, ha demanat la col·laboració de veïns i comerciants, als representants dels quals està informant personalment dels detalls d'aquesta actuació i de les seves conseqüències per a la mobilitat a la ciutat.