5/11/2016

Litterarum i la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre impulsen la campanya «Compra a Móra i vine gratis a Litterarum»

Litterarum, Fira d'Espectacles Literaris de Móra d'Ebre ha aconseguit enguany la complicitat dels comerciants de Móra d'Ebre per treballar plegats en la dinamització comercial a través de la cultura. Així, juntament amb la Unió de Botiguers, s'ha engegat la campanya «Compra a Móra i vine gratis a Litterarum». Arran d'aquesta campanya durant només els dos propers dissabtes de maig, el 14 i el 21, els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre regalaran als clients que facin una compra superior als 20 euros una entrada gratuïta a escollir entre tres espectacles que es representaran a La Llanterna Teatre durant la fira Litterarum, del 27 al 29 de maig. Els tiquets de compra es bescanviaran per entrades a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre fins al 24 de maig. Els espectacles a escollir seran: Cos. Les èglogues d'Estellés i el barri xino de Blai Bonet (teatre), dv 27/05 a les 22 h; Ombra i silenci (dansa), ds 28/05 a les 17 h, i Cinc actrius lligen Rodoreda (teatre), ds 28/05 a les 22.30 h. L'organització preveu repartir un centenar d'entrades en aquesta primera edició de la campanya, i es mirarà de continuar la iniciativa en properes edicions.

«Amb aquesta campanya ajudem a incentivar el comerç local, ens connectem més amb el teixit socioeconòmic de Móra d'Ebre i alhora aconseguim que Litterarum arribi a un públic més ampli», explica Albert Pujol, director de la Fira. De fet, la campanya servirà per fer més divulgació de la Fira d'Espectacles Literaris a través dels comerços locals, que tindran penjat als seus establiments el cartell especial que s'ha dissenyat per a la campanya, i col·locaran als seus aparadors un element distintiu: una pila de llibres lligada amb un llaç roig. «Ser presents als aparadors dels comerços locals donarà molta visibilitat a la nostra fira", ha afegit Pujol, tot assenyalant que també es farà una campanya especial parlant d'aquesta iniciativa a través de diversos mitjans de comunicació. Aquesta campanya és innovadora en molts sentits, sobretot en el fet de regalar cultura als clients per part dels botiguers, i en treballar plegats a partir de fer gaudir la gent dels espectacles que es realitzen al teatre per part de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Litterarum, Fira d'Espectacles Literaris arriba enguany a la novena edició i se celebrarà del 27 al 29 de maig, tot coincidint en dates amb la Fira del Llibre Ebrenc a Móra d'Ebre. Està organitzada per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, mentre que la Fira del Llibre Ebrenc l'organitzen l'Ajuntament de Móra d'Ebre, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, l'Institut Ramon Muntaner i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.