Cercar en aquest blog

5/24/2016

Móra la Nova organitza un cap de setmana solidari per aconseguir una cadira hidràulica per a persones amb problemes de mobilitat

Totes les entitats de Móra la Nova, esportives, socials i culturals, s'han unit per tal de realitzar un cap de setmana solidari i recaptar fons per a poder comprar una cadira hidràulica per a persones amb alguna discapacitat per a la piscina municipal d'estiu. La cadira donarà servei, com a mínim, als avis de la residència i centre de dia de Móra la Nova que van a la piscina a fer rehabilitació i tenen molts problemes per accedir-hi. La iniciativa, sorgida de la recentment creada taula d'entitats del poble, pretén realitzar el proper cap de setmana, dies 28 i 29 de maig, un seguit d'activitats lúdiques en què col·laboraran diferents associacions locals. Entre d'altres, hi ha programats entre dissabte i diumenge, diferents partits esportius, partides de PlayStation, passejades amb cavall i carruatge, venda de pastissos, tapeo musical, cursa de resistència, bingo, treballs manuals i un dinar popular al pavelló firal diumenge al migdia, amb un preu de 10 euros. La major part d'activitats preveuen donatius simbòlics mínims d'entre 1 i 2 euros.

 

Des de fa unes setmanes una comissió d'entitats ja treballa per organitzar-ho tot, mentre que per part de l'Ajuntament, s'han buscat subvencions per cobrir el 50% del preu de la cadira. La regidora Míriam Vinaixa ha explicat que "aquesta iniciativa és la primera acció de la taula d'entitats que s'ha creat recentment. En aquesta taula estan representades la majoria de les associacions i entitats de Móra la Nova. A partir d'ara, des d'aquesta plataforma, es començarà a treballar en xarxa per a detectar més mancances al poble i per a promoure col·laboracions entre entitats. Aquest organisme també serà una manera directa perquè l'Ajuntament pugui anar informant les associacions de forma periòdica de tot allò que els pugui ser d'interès".