Cercar en aquest blog

5/06/2016

Ports finalitza la urbanització de l'entorn de la llotja a l'Ametlla de Mar

Ports de la Generalitat ha finalitzat les obres d'urbanització de l'entorn de la llotja de peix, l'esplanada del davant del Club Nàutic i la rotonda d'accés del port de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) a la vila. El projecte, amb una inversió de 96.000 euros i un termini d'execució de dos mesos, s'emmarca en el Pla d'inversions 2014-2017 de l'empresa pública.

 

Les obres s'han fet a la zona de ponent, un espai on la pesca i la nàutica conviuen amb un dels principals accessos del port al municipi. L'actuació ha permès canviar el paviment a l'entorn de la llotja i l'esplanada del davant de l'edifici del Club Nàutic, per a millorar la funcionalitat dels sectors pesquer i nàutic i potenciar l'encaix entre la façana portuària i el teixit urbà.

                                                                                                                             

 

En els treballs d'urbanització s'han utilitzat diferents tipus de paviments apropiats a cada àrea de treball. Les obres s'han executat sense interferir en l'activitat pesquera de la Cala. També s'ha canviat el paviment a la vorera i l'esplanada que va de la llotja a la seu del Club Nàutic.

 

Millor integració amb l'entorn

 

Així mateix, l'illa que regula el trànsit de la rotonda d'accés al port, que fins ara estava pintada, s'ha enjardinat perquè aquesta rotonda i els vials d'accés quedin més integrats amb l'entorn. La urbanització s'ha completat amb una nova senyalització horitzontal i vertical dels vials i les àrees d'aparcament de la pesca.