Cercar en aquest blog

5/19/2016

Presentació de DegusTA Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza el dia 23 de maig, a les 18.00 h, a l'Hotel Piqué de Gandesa, l'acte de presentació del projecte DegusTA Terra Alta.

Amb motiu de la declaració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia aquest any 2016, l'Agència Catalana de Turisme organitza i promociona accions realitzades sota aquest distintiu i que donen valor a la gastronomia, els productes  i els restaurants del nostre país.

El Consell Comarcal es va adherir a aquest distintiu i, juntament amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Terra Alta, l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la DOP Oli de Terra Alta i la DO Terra Alta, han organitzat una acció amb el nom DegusTA, Terra Alta, amb la col·laboració de vuit restaurants de la comarca.

Aquests restaurants incorporaran a les seves cartes, a partir del dia 24 de maig i durant aquest any, uns menús gastronòmics cuinats amb oli de la DOP Oli de Terra Alta i on s'oferirà una degustació d'olis. S'acompanyarà el menú amb vi i licors de la DO Terra Alta.