Cercar en aquest blog

5/23/2016

Salut promou la 17a Setmana sense Fum amb una caminada entre Tortosa i Roquetes

L'Agència de Salut Pública a les Terres de l'Ebre i els Equips d'Atenció Primària de Tortosa han organitzat una caminada dins la commemoració de la 17a edició de la Setmana sense Fum del 24 al 31 de maig.

Així, amb l'objectiu de promoure l'exercici físic i un entorn sense tabac el proper 26 de maig es durà a terme la caminada sota el lema "Caminem sense fum", que sortirà a les 19.00h des de la plaça del CAP Temple de Tortosa i acabarà al CAP de Roquetes, passant pel pont del ferrocarril sobre el riu Ebre.

El consum de tabac és la primera causa evitable de mortalitat en els països desenvolupats, afortunadament cada cop hi ha més consumidors que volen deixar-ho, la qual cosa mereix un gran reconeixement, tenint en compte que la capacitat addictiva de les substàncies que componen el tabac és molt elevada. A més a més, s'estan fent grans avanços per a protegir els infants del fum del tabac, i perquè els adolescents i joves no s'incorporin a consumir-lo.

En aquest sentit, la Setmana sense Fum 2016 incideix en la necessitat de disminuir el consum del tabac i els efectius nocius que produeixen en les persones i l'entorn.