5/11/2016

TAULA RODONA A TORTOSA SOBRE l'ESPORT A L'ESCOLA

L'Associació Amics dels Josepets organitza una taula rodona oberta a tothom, en la que participaran destacades personalitats de l'esport ebrenc, per debatre el tema "L'esport a l'escola i la seua influència en l'educació".


L'acte tindrà lloc el proper dijous 19 de maig a les 20 hores a l'Espai Mossèn Sol situat al carrer del Vall, n 5, de Tortosa, moderat pel periodista esportiu Enric Algueró, i comptarà amb la presència de set ex alumnes del Col·legi Sant Josep, que han estat a l'elit com a esportistes o tècnics, i ara continuen vinculats a diferents clubs i modalitats.

Han confirmat la seua presència:

Toni Gerona, ex entrenador d'handbol del FC Barcelona i de la Selecció Catalana Femenina. Actualment entrenador de l'Eljaish Sports Club, equip campió de la Lliga i la Copa d'Qatar i de la Copa Emir.

Álvaro Aljarilla, ex atleta del FC Barcelona, internacional amb la Selecció Espanyola, campió de Catalunya en prova de velocitat i actualment director tècnic ATE (Atletisme Terres de l'Ebre).

Gemma Bejerano, ex jugadora de bàsquet de Primera Divisió en l'equip Caixa Tarragona, ex entrenadora del bàsquet base del CB Cantaires.

Carlos Claramunt, ex preparador físic de les categories inferiors del DKV Joventut, dirigint jugadors de qualitat entre els que destaca Ricki Rubio, mestre d'educació física i doctorat en ciències de l'activitat física i l'esport.

Jordi Fabregat, ex jugador de Primera Divisió de l'Hèrcules CF, ex internacional amb la Selecció Espanyola Sub-21 i entrenador de futbol.

Pere Gisbert, campió d'Espanya de rem en categoria juvenil i sènior. Internacional amb la Selecció Espanyola. Medalla de Bronze al Mundial Juvenil de Banyoles el 1991.

Joan Ventura, emprenedor, runner d'ultrafons de muntanya i blogger, participant a la cursa solidària Trail-Walker 100 Km d'Intermon Oxfam, Ultra trail Estels del Sud (107 Km), Ultra trail les Fonts (120 Km). Actualment es prepara per l'Ehunmilak (168 Km).