Cercar en aquest blog

5/24/2016

Torna ATortosa DTapes la tercera edició de la ruta de tapes

La Cambra de Comerç de Tortosa, ja ha posat en marxa tot l'operatiu organitzatiu, perquè la tercera edició de la ruta de tapes sigui tot un èxit. 

Properament es convocarà a una reunió a tots els establiments que hi vulguin participar, per tal de dissenyar i coordinar els aspectes tècnics d'aquesta edició. També s'està treballant amb el disseny del cartell, el "tapejador", les xarxes socials i amb la panificació de la campanya de publicitat. Aquesta, dependrà en part, del patrocinador principal. 

La normativa serà similar a la de les passades edicions, mantenint el mateix preu dels 2'50€ per tapa + beguda, i amb les mateixes àrees: zona temple, zona centre, zona Remolins i zona Ferreries. 

També és realitzaran concursos per al públic que hi vulgui participar, es premiaran les millors tapes, i es realitzarà una La supervisió de cadascuna de les tapes anirà a càrrec del cuiner amb una estrella Michelin Fran López, que implantarà un curs per els restauradors participants que ho vulguin, per tal de poder rebre indicacions i consells de com fer i presentar les tapes.