Cercar en aquest blog

9/17/2016

Acte de signatura del "Jurament d'agermanament entre Bonson i Móra d'Ebre"

Aquesta nit ha tingut lloc la signatura del "Jurament d'agermanament entre Bonson i Móra d'Ebre", en el decurs d'un acte celebrat a la població francesa de Bonson amb la participació dels representants d'ambdós ajuntaments i d'una àmplia representació de la societat civil de Bonson. Un cop signat el document del jurament per part dels dos alcaldes, Joseph Laville i Joan Piñol, els màxims representants municipals de les poblacions agermanades han pronunciat sengles discursos.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha efectuat el seu parlament en francès per agrair l'acollida que ha tingut la delegació de l'Ajuntament morenc que s'ha desplaçat a la població de Roine-Alps. També ha fet referència en el discurs als punts en comú i les similituds que mantenen Bonson i Móra d'Ebre, i a les grans possibilitats de cooperació i intercanvi que ofereix l'agermanament que s'ha segellat avui.

Durant l'acte de signatura del jurament s'han projectat imatges de la capital de la Ribera d'Ebre en una pantalla de grans dimensions situada a l'escenari. Joan Piñol ha sigut obsequiat pel seu homòleg de Bonson amb la medalla de la ciutat francesa. Joseph Laville també ha obsequiat a la delegació morenca amb un joc de boles de petanca fabricades a la població.