Cercar en aquest blog

9/22/2016

Captio referma el seu lideratge en innovació amb una nova ronda de finançament que dóna entrada al Sabadell

Captio, l'empresa de software líder a Espanya en la gestió de despeses de viatges corporatius, ha tancat una nova ronda de finançament per import d'un milió d'euros amb la que pretén continuar innovant i consolidar la seva internacionalització. Banc Sabadell, a través de Sabadell Venture Capital, ha participat amb 500.000 euros. Venturcap, Bankinter, Telegraph Hill Capital i Kibo Ventures han completat la inversió. D'aquesta manera, es materialitza l'aposta dels inversors pel creixent sector del SaaS (software as a Service) i, en concret, pel TEM (Travel and Expense Management), un nou paradigma en gestió de les despeses de viatges corporatius que aporta un important estalvi en aquest procés.

 

Captio ofereix una solució per eliminar els problemes d'eficiència i control en la gestió de les despeses de viatges corporatius. A través de la seva aplicació mòbil, permet digitalitzar els justificants de despeses i extraure les dades automàticament, transformant el flux tradicional de report i supervisió, encara ancorat en el paper en multitud d'empreses, en un procés completament digital.

 

La proposta de Captio basa el seu valor en dos eixos fonamentals. Per una part, l'homologació de l'Agència Tributaria del procés de digitalització, que fa possible prescindir del paper tenint en compte consideracions legals. Per altra, el seu motor de lectura basat en el reconeixement automàtic de les dades dels justificants, que elimina les tasques manuals habituals en els processos de report de les despeses.

 

La companyia va multiplicar per tres la seva facturació i nombre d'usuaris entre 2014 i 2015, amb un ritme de creixement que l'ha portat a convertir-se en líder de mercat a Espanya des del seu naixement al 2012.

 

Banc Sabadell és la segona entitat bancaria que confia en l'empresa, ja que Bankinter va injectar capital en una ronda anterior. Des de Banc Sabadell s'aposta per les empreses més innovadores de l'ecosistema emprenedor. "La nostra inversió a Captio reforça l'aposta del Banc Sabadell per empreses tecnològiques líders, disruptives, amb esperit innovador i vocació global", diu Xavier Gàsquez, de Sabadell Venture Capital.

 

La plataforma digital de gestió de despeses de viatge d'empresa destinarà la inversió a créixer en els mercats internacionals i a potenciar la seva presència a Anglaterra, França i Llatinoamèrica, així com a ampliar les seves funcionalitats per aprofundir en la transformació de la gestió de viatges corporatius. "La nostra meta és l'excel·lència, per això seguirem treballant dur perquè Captio continuï sent sinònim d'innovació i, a la vegada, respongui a les necessitats dels nostres clients" ha assegurat Joel Vicient, CEO de Captio, després de la firma de la inversió. La companyia que va començar el seu projecte en l'acceleradora d'empreses Seedrocket, es va fundar a Tortosa (Tarragona), té oficines a Madrid i Barcelona i preveu ampliar la seva plantilla que ja compta amb més de 50 treballadors.