9/21/2016

DESEMBARCA LA TERCERA EDICIÓ DE ATortosa DTapes

ATortosa DTapes'16, que tindrà lloc a Tortosa del 6 al 23 d'octubre de 2016, va estar presentada ahir al ben mig del riu Ebre. L'embarcació, lo llagut "Lo Sirgador" va estar la protagonista del tret de sortida de la ruta de tapes tortosina. Restauradors, patrocinadors i col·laboradors, van estar presents per fer-se la foto oficial d'aquesta tercera edició de la ruta de tapes.

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa José Mª Chavarría, va comentar que "la bona predisposició que tenen, any rere any, restauradors, patrocinadors i col·laboradors del sector, ens demostra que aquesta ruta de tapes està més que consolidada. Aquest any hem incrementant el número de restaurants, cosa que segur farà incrementar les visites als mateixos. En total son 38 establiments els que participaran enguany, distribuïts de la següent manera: 10 establiments a la zona Centre, 8 a la zona de Ferreries, 10 a la zona Temple i 10 a la zona del Casc Antic".

Referent a les xifres de tapes i participació Chavarría va comentar que "No ens marquem cap xifra en concret, però tenint les referencies de les anteriors edicions amb més de 50.000 tapes servides en cada edició, igualar-ho ja seria una bona xifra. Tot hi que estem convençuts que enguany estarem més a prop de les 60.000 tapes. Per l'increment de número d'establiments respecte les anteriors edicions, i pel gran nivell de les tapes que s'oferiran, que un any més han estat supervisades per Fran López, xef amb del restaurant El Torreó de l'Indià de Xerta amb una estrella Michelin".    

El gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Sr, Francesc Minguell, també va comentar que "estem treballant en una APP exclusiva de ATortosa dTapes que permetrà tenir tota la informació de la ruta, quina és la tapa de cada establiment, les adreces dels establiments, les zones on es realitza, etc. I permetrà el poder interactuar, per exemple, amb la gent que vulgui participar al concurs d'escollir les millors tapes.