Cercar en aquest blog

9/26/2016

EL DEPARTAMENT DE SALUT DE LA GENERALITAT INCREMENTA EN UN 50 PER CENT A PARTIR D’AVUI LES HORES D’ASSISTÈNCIA MÈDICA A PAÜLS

L'Ajuntament de Paüls valora positivament la decisió del Departament de Salut de la Generalitat d'incrementar en un 50 per cent les hores d'assistència mèdica al municipi de Paüls a partir d'avui dilluns 26 de setembre. No obstant això, el govern municipal de Paüls continuarà reclamant la plaça de metge al municipi, que es va suprimir amb les retallades de 2011, i una ambulància 24 hores a Xerta. 

Dijous passat, en una reunió veïnal al casal municipal, amb l'assistència del director dels serveis territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas, l'alcalde Enric Adell i la resta de l'equip de govern van explicar el nou horari mèdic, el qual s'incrementarà en sis hores i millorarà el servei que es prestava fins ara. 

L'alcalde Enric Adell considera que amb aquesta ampliació horària "recuperem una part d'aquella dignitat o, potser millor, d'aquell orgull que ens van prendre quan van decidir amortitzar la nostra plaça de metge". "Al 2011 vam patir una retallada brutal de l'horari mèdic i vam passar a tenir un horari del tot insuficient. 

El temps ha fet veure a tothom el gran error que es va cometre. Ara, almenys, passem a tenir un horari decent", afegeix. L'alcalde Enric Adell també va agrair el treball i el gran esforç que estan fent els professionals implicats i el director dels serveis territorials de Salut en la millora dels serveis assistencials. 

En la reunió, Ismael Piñas va respondre les demandes fetes per l'alcalde i els veïns, i la regidora Mari Carmen Benaiges va explicar el funcionament del sistema de cita prèvia. Abans d'acabar es va obrir un torn de preguntes on part dels assistents van poder resoldre els seus dubtes.