Cercar en aquest blog

9/24/2016

La Via Verda de la Terra Alta participa a la fira Unibike 2016

Del 22 al 25 de setembre se celebra a Madrid la Fira Internacional de la Bicicleta, Unibike. Les Vies Verdes Espanyoles i Europees hi seran presents amb un estand de Vías Verdes/Greenways, amb la finalitat de promocionar recursos per a un turisme sostenible, actiu i de qualitat. 

Aquesta activitat s'emmarca seguint els objectius dels projectes europeus en els que participa la Fundació de Ferrocarrils Espanyols: Silver Cyclists y Greenways Outdoor. 

S'hi promociona la Via Verda de la Terra Alta, així com els establiments i serveis turístics que donen servei a la Via Verda i la resta d'actius turístics del seu voltant, amb material proporcionat pel Consell Comarcal de la Terra Alta. A més, es destaca el distintiu d'aquest itinerari com a destinació turística accessible per a totes les persones, sigui quina sigui la seva capacitat, dins del marc del programa "Turisme per a tothom". 

La fira compta amb la visita de turoperadors i d'agències de viatges de diferents països europeus que participen a un 'workshop' de comercialització, en què la Fundació, des de l'Àrea de Vies Verdes i Turisme Ferroviari, tindrà ocasió de mostrar les ofertes de les vies verdes i el catàleg de productes turístics en les vies verdes.