9/12/2016

Les noves piscines d’estiu de Móra d’Ebre tanquen la millor temporada dels últims cinc anys

Les noves piscines d'estiu de Móra d'Ebre han registrat enguany la millor temporada dels darrers cinc anys, segons dades municipals. Després de més de dos mesos d'activitat, aquesta instal·lació municipal va tancar portes el passat diumenge 11 de setembre, amb un balanç molt positiu, marcat per l'entrada en servei el juliol passat d'unes instal·lacions renovades i per la bona climatologia. Segons les dades municipals, l'ocupació d'enguany ha superat en més d'un 20% la del 2015.

Tot i que l'inici de la temporada es va haver d'ajornar una setmana a causa de les obres de remodelació, el bon temps d'aquest setembre ha permès allargar en deu dies el període d'obertura de la instal·lació. L'alcalde, Joan Piñol, es mostra satisfet per l'acollida de les noves piscines: "Sens dubte, aquesta temporada de piscines d'estiu ha estat la millor en molts anys. Quan es fa la feina ben feta, com s'ha fet amb les piscines, la gent respon molt positivament".

Piñol considera que un cop finalitzada la temporada "la feina que ens queda ara és solucionar alguna petita incidència que hem detectat i que vam decidir solucionar-la ara per no interferir amb el període de bany. També incorporarem alguna millora a la piscina d'acord amb les demandes que ens han fet arribar els usuaris durant l'estiu".