Cercar en aquest blog

9/20/2016

Móra la Nova acull diumenge la XVII Milla Urbana

Aquest diumenge, 25 de setembre, tindrà lloc la XVII Milla Urbana Vila de Móra la Nova, organitzada pel Club Multisports de Tivissa i patrocinada per l'Ajuntament moranovenc. La sortida dels primers corredors serà a les 17 hores del davant del Pavelló firal.

 

Els organitzadors preveuen 9 categories (Patufets, Barrufets, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Sènior i Veterans) amb distinció entre participació femenina i masculina, excepte en les dues primeres categories adreçades als participants més petits. Els corredors hauran de cobrir distàncies que van dels 100 metres, els Patufets i Barrufets, fins als 1.609 metres dels Infantils, Cadets, Sèniors i Veterans, passant pels 1.000 metres dels Benjamins i Alevins i els 600 metres dels Prebenjamins. L'any passat van participar-hi 95 atletes vinguts d'arreu de les Terres de l'Ebre, de Lleida i del Camp de Tarragona. Els regidor d'Esports, Jordi López, ha fet una crida a la participació "hem previst distàncies per a totes les edats, així que esperem a totes aquelles persones avesades a córrer o als que els hi agradi córrer".

 

Pel que fa als premis, es lliurarà un trofeu als tres primers classificats de cada cursa, així com als tres primers guanyadors locals de cada categoria. A més, en les categories Sènior i Veterans els tres primers llocs, tant femení com masculí, s'emportaran premis en metàl·lic que oscil·len entre els 25 i els 70 euros. Tots els participants tindran un obsequi.

La inscripció a la prova és gratuïta i es pot fer fins mitja hora abans de l'inici de la prova.