9/30/2016

Territori i Sostenibilitat millora la seguretat viària a la TV-3451 a Deltebre

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció del projecte constructiu d'una actuació de millora de la seguretat viària a la travessera de la TV-3454 a Deltebre (Baix Ebre). En concret, es preveu la construcció d'una rotonda en l'encreuament d'aquesta via amb la carretera TV-3451, amb una inversió estimada de 800.000 euros. La previsió és que les obres s'executin al primer semestre de 2017.
 
El giratori tindrà una forma ovalada centrada sobre el canal de l'Esquerra de l'Ebre, que haurà de ser cobert en aquest tram. Els diàmetres de la rotonda seran de  61 i 54 metres, amb una calçada anular formada per dos carrils de 4 metres i un illot interior amb un tram trepitjable, pavimentat amb llambordes, d'1 metre amplada.
 
Un cop feta la rotonda, el Departament cedirà a l'Ajuntament de Deltebre diverses travesseres de carreteres que han passat a tenir les característiques de carrers. En concret, se cedirà un tram de 3 quilòmetres de la travessera de la T-340  i un altre tram de 2,4 quilòmetres de la TV-3454. En aquest context, la Generalitat assumirà determinats trams de carrers que comuniquen amb el pont sobre l'Ebre entre Deltebre i Sant Jaume d'Enveja.