Cercar en aquest blog

9/26/2016

Un cartell d’estil vintage ja anuncia la 185a edició de la Fira de Móra la Nova

La Fira Agrícola Ramadera i Industrial de Móra la Nova ja té cartell. "És un cartell que trenca amb l'estil abstracte de les anteriors edicions. Té un aire vintage, tan de moda ara, i alhora reflecteix la realitat de la nostra fira" ha anunciat la regidora de Fires, Míriam Vinaixa. El jove dissenyador moranovenc, Joan Andreu Pedret, ha estat l'encarregat de crear la imatge de la Fira, que a més de servir per al cartell, també es traslladarà a la resta de productes promocionals del certamen, programa, tanques...


Pedret ha explicat que "el cartell és bàsicament el mític carrusel que trobem en aquest tipus d'esdeveniments i a dintre he volgut reflectir i recollir tot el que trobem a les fires: ramaderia, maquinària agrícola, el pavelló, vi.... Quan al color, també he buscat un efecte d'envelliment perquè la nostra fira és molt antiga. En conjunt sí que té aquest efecte vintage, tan actual avui dia".

 

La 185a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova se celebrarà del 20 al 23 d'octubre amb un ventall de productes tan variats com ara automoció, maquinària agrícola, mobiliari, alimentació artesanal, ramaderia... El recinte firal ocupa uns 10.000 metres quadrats per donar cabuda a gairebé 200 estands. Els organitzadors preveuen una assistència similar a la dels darrers anys quan han passat pel certamen uns 50.000 visitants.