9/28/2016

Unió de Pagesos signa un acord amb One Telecom, distribuïdora d’Orange, amb condicions avantatjoses en els serveis per als afiliats i afiliades del sindicat


Unió de Pagesos i l'empresa One Telecom, distribuïdora d'Orange, van signar un conveni de col·laboració la setmana passada dins la línia de treball Més avantatges (www.mesavantatges.info) del sindicat, a través de la qual els afiliats i afiliades poden disposar de condicions avantatjoses en diferents entitats i empreses.

L'acord entre Unió de Pagesos i One Telecom ofereix als afiliats i afiliades del sindicat tarifes exclusives d'empresa (diferents de les que es troben al web i a les botigues), amb descomptes aproximats del 50%, a més d'un terminal gratuït per a totes les línies amb portabilitat (que vinguin d'un altre operador), el model del qual variarà depenent del mes. En el cas de necessitar un model concret es podrà fer un primer pagament per cobrir el cost extra del terminal, sempre més econòmic que el preu de mercat.

El conveni també inclou el servei de gestió personalitzada des de l'oficina de One Telecom: prevenda, contacte amb l'afiliat, visita personalitzada, revisió de cobertures, reparacions, terminals de préstec, assessorament i servei tècnic postvenda, així com l'atenció d'un gestor personal a la central d'Orange.

A més, els afiliats i afiliades d'Unió de Pagesos disposaran d'un catàleg ampli de solucions com centraletes, fibra òptica, routers 4G, etc, que també inclouen descomptes especials.

El conveni entre les dues entitats el van signar Joan Caball, coordinador nacional d'Unió de Pagesos, i David Martínez, director general de One Telecom.