Cercar en aquest blog

9/27/2016

Unió de Pagesos signa un acord amb l’empresa Taiko Meteorologia amb condicions avantatjoses en els seus serveis per als afiliats i afiliades del sindicat


Unió de Pagesos i Taiko Meteorologia van signar ahir un conveni de col·laboració dins la línia de treball Més avantatges (www.mesavantatges.info) del sindicat, a través de la qual els afiliats i afiliades poden disposar de condicions avantatjoses en diferents entitats i empreses.

L'acord entre Unió de Pagesos i Taiko ofereix als afiliats i afiliades del sindicat avantatges en la contractació de serveis d'alertes meteorològiques, prediccions a mitjà o llarg termini per a un punt o zona concreta, així com diferents packs que inclouen o combinen aquests serveis. Aquestes prestacions s'ofereixen amb un descompte del 10% sobre el preu de tarifa i amb 10 dies de prova gratuïta sense compromís de continuïtat.

El conveni entre les dues entitats ha estat signat per Joan Caball, coordinador nacional d'Unió de Pagesos, i Alfred Rodríguez Picó, director general de Taiko Meteorologia.