Cercar en aquest blog

12/14/2016

Activitats d'oci, cultura i en pro de la Marató aquest cap de setmana a Móra la Nova

Aquest cap de setmana a Móra la Nova, cinefòrum, màgia i diversitat d'activitats per recaptar diners per la Marató

16 de desembre.

-Durant el matí, a l'IE 3 d'Abril, exposició de postals de Nadal pels alumnes de primària i ESO.  Activitats diverses per recaptar diners per la Marató de TV3 i photocall. A les 12.00 hores ball coreografiat dels alumnes de 2n ESO.


-21.30 h Al Casal Municipal. Cinefòrum amb la pel·lícula "L'últim Samurai" d'Edward Zwick, comentada per Miquel Esteve.HI haurà crispetes per als assistens.


17 de desembre.

- A les 17.00 h Xocolatada a benefici de la Marató de TV3 a la Llar de Jubilats. Preu 2€. Organitza: Associació de jubilats i pensionistes de Móra la Nova.


- 18.00 h  Representació de l'obra de teatre "Els Pastorets", a càrrec dels nens i nenes de l'esplai. Casal Municipal. Preu de l'entrada: 3€ (a benefici de La Marató de TV3). Organitza: Esplai Kau Kau's.


- 19.30 h  Casal Municipal. Bingo solidari a benefici de La Marató de TV3. Organitza: Quintos 99.


18 de desembre.

- A les 11.00 h  Pedalada popular a benefici de La Marató de TV3. Concentració a la Plaça de l'Església. Organitza: Comissió de Festes i Club Cicloturista de Móra la Nova.


- 18.00 h  Espectacle de màgia familiar a càrrec d'Òscar Masdeu, a benefici de la Marató de TV3.  Organitza: Comissió de festes.