Cercar en aquest blog

12/22/2016

Canal Terres de l’Ebre celebra el Nadal amb una programació molt especial

Dintre d'aquesta programació en destaca la retransmissió des de Móra d'Ebre de l'especial 'Benvinguts al 2017' per celebrar la revetlla de cap d'any.
Durant les festes de Nadal Canal Terres de l'Ebre oferirà una programació especial on es podran tornar a veure els millors programes i actes realitzats durant aquest any, a més de diferents propostes per gaudir de la millor música, teatre, gastronomia i cultura ebrenca. Dintre d'aquesta programació en destaca la retransmissió des de Móra d'Ebre de l'especial 'Benvinguts al 2017' per celebrar la revetlla de cap d'any.

La programació arrencarà el dissabte 24 de desembre a les 11.30h amb l'emissió de L'Esmolet Nadal, on tornarem visitar els comerços més destacats de les Terres de l'Ebre per recomanar-nos productes per regalar aquestes festes.

Ja al vespre, a les 20.45h podrem gaudir de la música del grup In Crescendo, conegut per participar i guanyar a la segona edició del concurs coral de TV3 'Oh Happy Day', i l'Orquestra de Cambra de Granollers,  on es combinaran els grans èxits del grup vocal amb el nou repertori, que inclourà estàndards de tots els temps i cançons nadalenques.  

Seguidament, a les 22h, s'emetrà l'especial de Nadal d'ebredigital.TV, on podrem veure els millors moments que han passat durant aquest 2016 al Canal Terres de l'Ebre. Per finalitzar l'entrada del Nadal, a les 23h emetrem en directe la Missa del Gall des de Montserrat, una cita obligada per tots aquells que vulguin donar de la manera més tradicional la benvinguda a les celebracions nadalenques.

La música, la protagonista de la programació

Durant aquestes festes, la música serà la protagonista al Canal Terres de l'Ebre. El dilluns 26 a les 16h emetrem un dels millors concerts de l'any a les nostres terres, que van protagonitzar el grup Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries durant les Festes de la Cinta d'enguany.  També podrem tornar a gaudir al llarg d'aquests dies de la millor música ebrenca amb el concert del grup El Mafio, que van celebrar a la discoteca Karibú de Tortosa el passat mes de Juny, el Concert de Nadal de la Creu Roja,  el Concert del Centenari de la Lira Ampostina, el Concert de Bandes d'Amposta i el Concert Benèfic de l'Arxicofradia de la Cinta.

Així mateix, també oferirem l'últim concert de Lax n'Busto que van oferir al Mercat de Música Viva de Vic el dissabte 31 de desembre a les 20.30h, la representació de l'òpera Don Giovanni el divendres 30 a les 20h, i l'obra de teatre Terra Baixa d'Àngel Guimerà el dijous 29 a les 22h.

'Benvinguts al 2017', el programa especial de cap d'any des de Móra d'Ebre

Sense dubte, però, un del programes més destacats d'aquestes festes es viurà la nit de cap d'any, a les 23.15h, amb el Benvingut al 2017, on des de Móra d'Ebre es celebrarà l'arribada de l'any nou amb un programa especial presentat per Roger Font i Susanna Cases. Allí podrem gaudir de la millor música, humor i espectacles, en un especial d'una hora que acabarà amb un espectacular castell de focs artificials des del pont de Móra d'Ebre.

La col·laboració entre La Xarxa i el Canal Terres de l'Ebre ha esdevingut aquest any 2016 la més intensa i profitosa dels darrers anys. Per aquest motiu, durant aquestes festes reviurem els programes 1món.cat i País KM0 que es van realitzar a les nostres terres.

Si una cosa s'ha de destacar de la programació del Canal Terres de l'Ebre durant tot l'any ha estat la realització i emissió de grans actes celebrats a les Terres de l'Ebre per les diferents entitats i institucions del territori. Així doncs, durant aquestes festes, es podrà tornar a gaudir de l'acte d'Inauguració de la Festa del Renaixement de Tortosa, del Concurs Nacional de Retalladors d'Amposta, del Concurs de Vestits de Paper d'Amposta, dels Premis Esportius del Consell Comarcal del Baix Ebre, dels Premis de la Cambra de Comerç de Tortosa i de la Gala Altadill Pàdel Tour.

Els informatius es mantenen

Malgrat l'aturada temporal de la programació habitual durant les festes nadalenques, Canal Terres de l'Ebre manté el seu informatiu de referència, Al Dia. Territori Sénia, que continuarà amb les seves emissions regulars de dilluns a divendres amb estrena a les 20.30h. i en horaris habituals.
De la feina de l'equip d'informatius també cal destacar que Tortosa serà la ciutat des d'on, en cap de setmana, s'informarà a tot Catalunya. I és que, tal i com ha succeït l'últim semestre de 2016, l'informatiu nacional Al Dia. Cap de Setmana, serà presentat en directe des dels estudis de Canal Terres de l'Ebre pel periodista rapitenc Dani Sainz de Aja i amb la realització a càrrec de Miquel Segarra.

Aquest informatiu s'emetrà la Nit de Nadal a les 20h i també la Nit de Cap d'Any a la mateixa hora. La resta de dies festius es podrà veure en el seu horari habitual, a les 21.30h. Cal destacar que Al Dia. Cap de Setmana es continuarà fent des dels estudis de Tortosa almenys durant el primer trimetre de 2017, premiant el gran esforç de qualitat fet per la televisió local ebrenca.

Per altra banda, els programes que s'han emès aquesta temporada, comptaran amb especials per resumir els millors moments. És el cas de l'Ebre al Dia i del programa revelació Take it Easy: In Sri Lanka, on hem pogut aprendre anglès i veure món a través del periodista Dani Gutiérrez, i que comptarà amb un resum especial el dimecres 28 a les 15h. Pel que fa a l'Ebre al Dia, destacar que serà el comiat d'aquest format, i també del seu protagonista, Jordi Pazos, que amb l'any nou s'incorporarà com a cap tècnic de TAC 12, la tv pública de Tarragona.

Per tancar la programació nadalenca viurem en directe la tradicional Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient el dijous 5 de gener a les 19h on, des d'Olot, viurem com els tres reis arriben a terres catalanes per repartir regals per a tots els nens i nenes.

En definitiva, Canal Terres de l'Ebre ofereix una àmplia i variada programació durant aquestes festes de Nadal amb l'objectiu d'oferir a tots els ebrencs els millors continguts audiovisuals mitjançant la televisió local líder d'audiència a les Terres de l'Ebre i referència de les televisions locals de tot Catalunya. La programació habitual, que incorporarà novetats destacades, es recuperarà el dilluns 9 de desembre.