Cercar en aquest blog

12/29/2016

Concert de Nadal de la Banda de Música Comarcal de la Terra Alta a Gandesa

La Banda de Música Comarcal de la Terra Alta ha ha ofert avui, a la sala de la Societat Unió Gandesana (SUG), de Gandesa, el concert de Nadal 2016, en un acte organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta amb la col·laboració de l'Ajuntament gandesà i la SUG.

L'actuació ha consistit en la interpretació de vuit peces musicals, dividides en dos parts. Primerament, la formació ha executat la banda sonora de la pel·lícula  'Out of Africa', de Jhon Barry; el 'Concerto d'Amore', de Jacob de Haand; la peça 'En un mercat persa', d'Albert W. Ketèlbey, i una selecció de temes de Jhon Williams. La segona part ha estat dedicada al repertori nadalenc, amb la interpretació de la balada 'Danny Boy', amb arranjaments de Warren Barker; 'A cinematic Christmas', una selecció  de temes amb adaptació de Jardinilo Maciel; la selecció 'Christmas fantasy', amb arranjaments  de Rieks van der Velde, i la selecció 'A continental Christmas', amb arranjaments d'Eliot del Borgo.

En aquesta ocasió, la banda ha estat integrada per 33 músics de la comarca de la Terra Alta que normalment actuen en altres formacions musicals, i ha estat dirigida pel seu director titular, el mestre Marc Subirats Calero.

L'acte s'ha iniciat amb unes paraules de benvinguda per part de l'alcalde de Gandesa i president comarcal, Carles Luz.