12/19/2016

Demà Aubà preguntarà a la ministra de Medi Ambient per la finalització de la descontaminació de l’embassament de Flix


Miquel Aubà ha anunciat que demà dimarts a la tarda, durant la sessió de control al Govern espanyol que es farà al Ple del Senat, preguntarà a la ministra de Medi Ambient, Isabel Garcia Tejerina, 'quin calendari d'actuacions immediates i urgents té previst el Govern espanyol per finalitzar la descontaminació de l'embassament de Flix, després de saber que l'empresa pública Aquamed va mentir sobre la neteja total'.
 
Segons Aubà, 'demà li preguntarem en quins terminis i en quin pressupost pensa afrontar la neteja definitiva de l'embassament'. A més, ha denunciat que 'el Govern espanyol ha actuat com sempre, enganyant el territori i d'esquenes a Europa'.
 
El senador ha recordat que el passat mes de setembre va registrar una moció al Senat, que espera que es pugui debatre aviat, en què demana 'la finalització de les obres i actuacions pendents de descontaminació de l'embassament de Flix i del Pla de Restitució Territorial, fixant un calendari d'execució, les partides pressupostàries i totes les garanties de seguretat i qualitat'.