Cercar en aquest blog

12/06/2016

Finalitzen les obres de millora de la T-350 entre Santa Bàrbara i Masdenverge

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres de condicionament de la carretera T-350, entre Santa Bàrbara i Masdenverge, al Montsià. Els treballs, que han comptat amb una inversió de dos milions, han permès millorar la seguretat i la comoditat en la conducció per aquesta carretera mitjançant actuacions com  l'eixamplament de la calçada, la renovació del ferm i l'ordenació d'accessos. En aquest àmbit, es registra un trànsit de prop de 5.700 vehicles diaris.

El tram on s'ha actuat té una longitud de prop de 2,8 quilòmetres, al llarg del qual s'han dut a terme els treballs següents:

Primer tram (500 metres): En aques tram ja condicionat fa uns anys en el marc de la construcció de la variant de Santa Bàrbara, s'han reparat alguns punts del ferm i s'ha estès una nova capa d'asfalt.

Tram intermedi (1,5 quilòmetres): Les obres han comportat l'eixamplament de la carretera dels set metres que tenia anteriorment als 9 metres, amb dos carrils de 3,5 metres i vorals d'1 metre. En aquest àmbit, s'ha incidit en el traçat de la via, amb la suavització d'un revolt per afavorir la seguretat viària. També s'han millorat els elements de drenatge i de senyalització.

Tram final (750 metres): En aquest tram, que discorre entre el viaducte del barranc de la Galera i el final de la travessera de Masdenverge, s'han reparat alguns punts del ferm deteriorats i s'ha estès una nova capa d'asfalt. Així mateix, cal remarcar la construcció d'una rotonda a la cruïlla de la travessera amb els carrers de Mianes i de la Galera per facilitar la canalització del trànsit i millorar la seguretat viària.