Cercar en aquest blog

12/18/2016

La candidatura Consorci Forestal-BOSCAT, guanyadora de les eleccions al Centre de la Propietat Forestal

La candidatura Consorci Forestal-BOSCAT va resultar ahir dissabte la guanyadora de les eleccions al Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal (CPF), amb un total de 641 vots (un 75,3%) enfront dels 206 de l'altra llista que es presentava, la de l'Institut Agrícola Català Sant Isidre (IACSI). Així doncs, dels 5 representats del sector privat en aquest òrgan públic, la llista unitària n'ha aconseguit 4 mentre que l'AICSI només 1. Aquests resultats encara són provisionals, a l'espera de comptabilitzar el vot per correu la setmana que ve.

Des de la candidatura es vol destacar, en primer lloc, la bona participació que hi ha hagut en aquesta convocatòria –un 24%-, superant la que hi va haver a les cambres agràries, fet que demostra que la propietat forestal s'ha mobilitzat amb força per defensar els seus drets. Segonament, es vol manifestar la satisfacció per la victòria aconseguida i es vol agrair especialment als propietaris que han mostrat el seu suport i confiança a la llista unitària. "Treballarem per tal que els propers 5 anys puguem aconseguir els objectius que hem expressat al programa, alhora que volem deixar ben clar estarem al servei de tots els propietaris forestals", ha afirmat Josep Maria Vila d'Abadal, cap de llista de Consorci Forestal-BOSCAT.

Finalment, es vol felicitar a l'IACSI i destacar que el fet que hi hagi representants de les dues candidatures farà que tot el sector forestal estigui representat al Consell Rector, fet que és una gran notícia.