12/07/2016

Torna el Pessebre dels Pensaments a Móra la Nova

El Pessebre dels Pensaments de Móra la Nova arriba enguany a la seva sèptima edició amb novetats importants com l'ampliació dels metres quadrats d'exposició i la realització de diverses activitats durant les jornades de portes obertes.

Com cada any, durant la primera setmana del mes, el pessebrista Ivan Escoda obre les portes del seu pessebre, un conjunt de diorames que configuren un espai artístic amb diferents tècniques i que ocupen un total de 30 metres quadrats. Enguany, les tècniques i el muntatge d'un dels diorames exposats a la primera sala del pessebre ha estat el protagonista del programa de Canal Terres de l'Ebre, Lo taller de l'Ivan. El pessebre està dividit en dues sales, la primera una recepció amb separadors on es poden veure els diorames que l'any que ve incorporarà la sala dos. En aquesta primera sala s'hi pot trobar també, el lot de productes i els diferents sorteigs gratuïts que es realitzen un cop l'exposició tanca portes, al gener.

L'exposició inclou enguany, nous concursos de participació gratuïta amb diversitat de premis i amb l' implicació del teixit comercial de la Ribera d'Ebre i també amb altres ajuntaments com Benifallet o el de Tortosa.

L'any passat gairebé 2000 persones van visitar el pessebre emportant-se bones sensacions.







NOVETATS D'ENGUANY

El pessebre obrirà portes amb horari fix.

El 9 de Desembre es realitza una inauguració especial a les 18:00h.

El 20 de Desembre a les 16:30h, arribada del Pare Noël amb Ribera Produccions

El 8 de Gener, sorteig dels concursos "Saps on som?" i els lots de Bazar Bentieb, les entrades i els packs de turisme de Benifallet, els dinars de cap de setmana per a dues persones i el conjunt de productes del comerç de proximitat a la Cadena Ser i Ràdio Móra la Nova.

CONCURSOS

- Saps on som? Participa i guanya una excursió en família a Benifallet

- Bon profit: Fes-te una foto al photocall de l'exposició i entrareu al sorteig de 4 àpats de cap de setmana.

- Només per visitar el pessebre, entres al sorteig d'un lot de productes del valor de 500€ del comerç de proximitat de la Ribera d'Ebre com a primer premi. Com a segon, el conjunt de productes de neteja i higiene per la llar.