Cercar en aquest blog

12/07/2016

Un concert d’Evripidis and His Tragedies clourà aquest dissabte 10 de desembre el cicle “360º” de Lo Pati

El cicle 360º, un gir orgànic impulsat per Lo Pati – Centre d'Art Terres de l'Ebre clourà aquest proper dissabte 10 de desembre amb una doble proposta molt vinculada a la música. Així per una banda s'estrenarà la videoinstal·lació Wonders de Carles Congost, el projecte guanyador de la segona edició del Premi de Videocreació impulsat per la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya, l'Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona. I per una altra tindrà lloc un concert d'Evripidis and His Tragedies, alter ego d'Evripidis Sabatis, cantautor grec resident a Barcelona, la música del qual bascula entre el pop barroc i el blue eyed soul, de delicades procedències. A Lo Pati actuarà en formació de teclat, serra musical i violí.

Aquesta doble proposta serà la més devota a la música de les quatre que s'han dut a terme durant els quatre caps de setmana que ha durat aquest cicle pel qual han passat grups musicals com Las Bistecs, Grupo Homo i Elsa de Alfonso y Los Prestigio; i artistes com Joan Morey, Francesc Ruiz o Fito Conesa. I és que la videoinstal·lació de Carles Congost, que es projectarà en una pantalla dissenyada expressament per a l'ocasió de 4,40 X 1,80 metres, utilitza recursos propers al biòpic musical per analitzar la figura del one-hit wonder (l'èxit musical d'un grup vinculat a una sola cançó) a través de dos dels integrants de la banda anglesa Musical Youth.

 

Fins al 8 de gener

La videoinstal·lació de Carles Congost es podrà veure a Lo Pati fins al proper 8 de gener de 2017, juntament amb The Yaois de Francesc Ruiz, una de les altres propostes que ha portat a Amposta el cicle 360º i que s'inspira en el Comiket de Tòquio, un dels esdeveniments més importants dedicats a la cultura yaoi.