Cercar en aquest blog

12/19/2016

Un projecte que promou entre els més petits el món eqüestre amb ponis guanya el Premi a l’Emprenedoria 2016 del Baix Ebre

Les emprenedores Margarita Curto i Nguitouka Plüger Guiti han obtingut el Premi a l'Emprenedoria 2016 amb el projecte Poni Club Natura, un espai d'oci dedicat al món eqüestre dels ponis, ubicat a les instal·lacions d'Equitor de Jesús (Tortosa).

El projecte guanyador s'adreça principalment a les famílies amb xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys i promou la introducció al món eqüestre a través dels ponis amb l'objectiu que els més petits aprenguin les tècniques de muntar i a tenir cura dels animals. A la vegada, aquesta iniciativa vol donar a conèixer i compartir els beneficis físics, psicològics, educatius i socials del contacte de xiquets i xiquetes amb els ponis, especialment aquells amb necessitats especials, minusvalidesa, risc d'exclusió social, TDA o síndrome d'hiperactivitat.

Aquest premi, concedit anualment pel Consell Comarcal del Baix Ebre, pretén fomentar l'esperit emprenedor i innovador en el món de l'empresa, i potenciar les oportunitats de negoci a la comarca del Baix Ebre.

El premi a l'Emprenedoria té una dotació econòmica de 1.000 euros i inclou l'assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d'empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova per fer l'acompanyament tècnic necessari del nou projecte.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha remarcat en l'acte de lliurament del premi que incentivar l'emprenedoria al Baix Ebre és un dels objectius de la institució comarcal i que aquest premi és un pas més en aquesta línia de treball. Per la seva part, el conseller comarcal de Promoció econòmica i president del jurat, Josep Felip Monclús, ha destacat el bon nivell de tots els treballs presentats en aquesta desena edició.