Cercar en aquest blog

12/07/2016

Vic acollirà aquest dissabte l’acte central de la campanya de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT a les eleccions al Consell Rector del CP

La ciutat de Vic serà l'escenari, aquest proper dissabte 10 de desembre, de l'acte central de la campanya de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT a les eleccions al Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal (CPF), que es duran a terme el següent dissabte 17 de desembre. Aquesta llista unitària està formada pel Consorci Forestal de Catalunya i BOSCAT, amb el suport d'Unió de Pagesos i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i és encapçalada pel silvicultor i propietari forestal Josep Maria Vila d'Adabal i Serra.

L'acte tindrà lloc a l'Auditori Marià Vila d'Abadal de l'Edifici el Sucre a partir de les 10h i comptarà amb la presència i els parlaments dels cinc membres de la candidatura, que és encapçalada per Josep Maria Vila d'Abadal, acompanyat per Manuel Busquet, Josep Rius, Eduard de Ribot i Ramon Bosch, tots ells representants de les principals organitzacions forestals del país. Així mateix, durant el matí també hi haurà un esmorzar per a tots els assistents i diverses demostracions de treballs forestals. Pel que fa a la resta de la setmana, l'agenda de campanya inclou diversos actes arreu del país, com a La Pobla de Segur, avui dilluns a les 19h, el divendres 9 a les 12h a Solsona, i a les 19h a Cassà de la Selva, l'Espluga de Francolí i Castellfollit del Boix.

 

Vila d'Abadal a Girona: "El CPF ha de ser l'única administració forestal de Catalunya"

La campanya va començar amb força el passat 1 de desembre amb un sopar de tots els membres de la llista amb un col·lectiu d'enginyers de boscos, a qui se'ls va donar a conèixer de primera mà els principals punts del programa electoral amb el qual es presenta la candidatura. La Seu d'Urgell i Girona van acollir també dues trobades, ja de caràcter obert a tot el públic, i en els quals es van exposar els projectes i iniciatives que es volen dur a terme des de les 5 places en joc al si del Consell Rector del CPF. Josep Maria Vila d'Abadal va reivindicar a Girona que "el Centre de la Propietat Forestal ha de ser l'única administració forestal de Catalunya", alhora que va assegurar que "un dels punts forts de la nostra candidatura és la potència de les quatre organitzacions forestals que li donen suport". Les dues trobades van servir també per poder resoldre dubtes dels assistents en relació a la situació actual del sector.