Cercar en aquest blog

1/13/2017

Cristina Almeida oferirà una conferència dins el curs Dones, Salut i Educació organitzat pel departament de Pedagogia de la URV a Deltebre

L'advocada, feminista, política i comunicadora Cristina Almeida, que va ser durant diverses legislatures diputada d'IU al Congrés dels Diputats i que actualment participa en diversos programes de televisió d'àmbit estatal, oferirà una conferència aquest dissabte, 14 de gener a Deltebre en el marc de l'onzè curs Dones, Salut i Educació que organitza el departament de Pedagogia de la URV amb la col·laboració de l'Ajuntament de Deltebre. Concretament, Almeida parlarà de feminisme i drets de la ciutadania, en un acte obert i en el qual ja hi ha inscrites 65 persones. La conferència tindrà lloc a les 6 de la tarda al saló de plens de l'Ajuntament de Deltebre i cal inscripció prèvia a través del servei d'atenció al ciutadà del consistori perquè l'aforament és limitat.

Aquest és l'onzè any consecutiu que la URV organitza aquest curs impulsat per la professora de la URV, Rosa Queral, i que ara coordina la també professora de la facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV, Carmen Ponce. Del 7 d'octubre fins a l'11 de juny s'han programat 11 conferències i xerrades, de temàtica diversa però principalment relacionada amb el món de la dona. L'objectiu d'aquest curs, arran del qual es va crear l'associació ADAS (Dones Agents de Salut), és apropar el coneixement a les dones i formar-les. Durant les últimes deu edicions unes 500 persones s'han inscrit en aquest curs.