Cercar en aquest blog

1/24/2017

El director de Catalunya Emprèn es reuneix amb empresaris del territori

Pere Condom director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, es reuneix a la Cambra de Comerç de Tortosa, amb les empreses de diferents sectors productius del territori que necessiten INNOVAR per no perdre competitivitat.

L'emprenedoria corporativa compren aquelles actuacions que intenten fomentar la innovació oberta, la relació d'startups tecnològiques (empreses de nova creació en un model de negocio escalable i en un fort component tecnològic, que ja estan vinculades al món d'internet i TICs) amb mitjanes i grans empreses consolidades que busquin a la vegada projectes innovadors i de base tecnològica per invertir, actuant d'aquesta manera com accelerador per assolir objectius en projectes de creixement per a la pròpia empresa.

També va intervenir Xavier Ricart , director institucions i relacions corporatives de la Cambra de Comerç de Barcelona ,com a representant del Consell de Cambres de Catalunya, explicant als empresaris com poden ficar en marxa el "Programa d'Emprenedoria Corporativa". Amb al repte d'afavorir la connexió entre les empreses industrials i els emprenedors (startups), per trobar sinergies i espais de col·laboració.

Abans d'acabar la reunió el President de la Cambra de Comerç de Tortosa, José María Chavarría es va comprometre a promoure entre les empreses de la demarcació actuacions per fomentar aquesta nova cultura amb accions de difusió, promoció i participació a fòrums d'inversió.