Cercar en aquest blog

1/27/2017

EL PSC D'AMPOSTA DEMANA EL RESTABLIMENT DE LA PARADA DE BUS DE LA LÍNIA REGULAR INTERURBÀ DE L'AVINGUDA CATALUNYA


El grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Amposta presentarà una moció al proper ple en què s'insta al Govern municipal a iniciar contactes amb l'empresa adjudicatària del transport interurbà a fi i efecte de restablir la parada de bus que hi havia a l'avinguda Catalunya o d'altres.

La regidora Anna Tomàs ha justificat aquesta moció al ple adduint que "Amposta és una ciutat prou gran com per restablir aquesta parada de bus en un punt tan cèntric i estratègic com l'avinguda Catalunya el que seria molt útil sobretot pensant en les persones grans i els ciutadans amb mobilitat reduïda. Els socialistes creiem que està molt bé l'avenç que ha suposat la nova estació d'autobusos però que això, en cap cas, ha de suposar la eliminació de parades que han demostrat la seva vigència i validesa per l'elevat volum de passatgers que les utilitzaven."

la regidora del PSC es refereix a l'entrada en funcionament de l'estació d'autobusos d'Amposta, ara fa dos anys, fet que va provocar que els busos de la línia regular interurbà deixessin de circular per l'interior de la ciutat.

"La millora d'un equipament, en aquest cas una necessària estació nova d'autobusos, no ha de comportar la pèrdua o la limitació d'un servei, com és la supressió d'una parada. Estic convençuda que si l'Ajuntament fa la feina que li correspon ben aviat podrem tornar a tenir la parada operativa pel que fa al servei de línia regular amb la resta de municipis de les Terres de l'Ebre i del conjunt del país."

D'altra banda, el PSC també presentarà al ple una moció en què s'insta a l'equip de Govern a facilitar les eines de comunicació de què disposa l'Ajuntament, en concret la pàgina web,  a tots els representants de la ciutadania.

Així mateix, la moció demana que tots els grups polítics rebin les notes de premsa, comunicats, informes i estudis sobre l'opinió pública ampostina que es generen des dels serveis municipals de premsa.

"El món de la comunicació canvia a una velocitat exponencial i Amposta no es pot quedar enrere dels canvis tecnològics i dels nous canals de transmissió de la informació. Per això volem que la web municipal reflecteixi tota l'activitat municipal : notes de premsa, articles d'opinió, mocions... de tots els grups polítics, més enllà de les del govern puntual,amb informació veraç, plural i contrastable", i que així quedi reflectit en el  Reglament dels Mitjans de Comunicació Municipals ha reblat Francesc Miró.