1/12/2017

La primera sessió territorial del procés de debat GovernsLocals.cat es fa demà a les Terres de l'Ebre

La primera jornada del procés de debat GovernsLocals.cat, que ha de servir per definir les futures lleis de règim local de Catalunya, es farà a Tortosa i estarà presidida per la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge,Meritxell Borràs.

 

La consellera estarà acompanyada per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el secretari d'Administracions Locals, Joaquim Ferrer; la directora general d'Administració Local,Montserrat Mundi, i la directora dels serveis territorials de Governació a les Terres de l'Ebre, Maria Rosa Peig.

 

La sessió està adreçada als alcaldes, presidents d'entitats municipals descentralitzades i presidents de consells comarcals de les Terres de l'Ebre i se celebrarà, demà, divendres, 13 de gener, a porta tancada, al Centre Cívic Ferreries de Tortosa, a partir de les 10 del matí.

 

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a les 10 hores, a l'inici de la jornada. I hi haurà atenció als mitjans a les 12 hores, en el moment de la pausa.

 

A l'inici de la sessió, es farà la presentació dels diferents àmbits de treballs i, a partir de les 10.30 hores, s'abordaran en grups de treball les diverses ponències: Ordenació territorial i serveis a les persones; Organització dels governs locals; Relacions intergovernamentals; Nova governança; Innovant la gestió pública local, i Finances locals.

 

Després de la pausa, es posaran en comú i es debatran les conclusions dels grups de treball. A les 13.30 hores, la consellera Borràs farà la cloenda de la jornada.