Cercar en aquest blog

1/18/2017

L’IRMU analitzarà la relació entre els centres d’estudi i el sector de l’ensenyament, gràcies al programa de Garantia Juvenil


L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) ha contractat una jove en pràctiques, en jornada completa i per un període de 6 mesos, gràcies a les subvencions atorgades dins del programa europeu de Garantia Juvenil gestionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). La jove, veïna d'Ascó, ja ha començat a desenvolupar tasques relacionades amb la seva formació, un grau en Pedagogia per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Concretament, la jove analitzarà la relació entre la recerca local, els centres d'estudis i el sector de l'ensenyament.


La Garantia Juvenil a Catalunya és una iniciativa cofinançada per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil del SOC i pel Fons Social Europeu 2014-2020, que pretén facilitar l'accés als joves en el mercat laboral. Aquest programa està adreçat a les persones desocupades entre 16 i 29 anys, amb títols de grau mitjà, grau superior o universitaris, amb l'objectiu de reduir l'atur juvenil i proporcionar experiències laborals de qualitat.