Cercar en aquest blog

1/23/2017

L'SCT informa que la conductora d'un turisme ha mort en un xoc frontal a l'N-420 a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre)

DIA: Dilluns, 23 de gener de 2017
HORA D'AVÍS: 08.57 h
VIA: N-420, al punt quilomètric 813,5 a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre)

El Servei Català de Trànsit  informa que  aquest matí s'ha registrat  un sinistre viari mortal al punt quilomètric  813,5  de l'N-420 a l'altura de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 08.57 hores

Per causes que s'estan investigant, un turisme i un camió han col·lidit frontalment i la conductora i única ocupant del cotxe, J.S.C., de 49 anys i veïna de Castellet i la Gornal, ha mort. El conductor de l'altre vehicle accidentat ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital de Móra d'Ebre.

Arran de la incidència s'han activat quatre dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l'afectació viària, la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 10.51 hores aproximadament.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.