1/09/2017

Nou conveni per a la gestió de l'edifici de serveis de l'embarcador d'Amposta

 
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez i Comes, i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, han signat avui un nou conveni per potenciar els usos de l'edifici situat a la zona de servei de l'embarcador d'Amposta, que és titularitat de Ports. Després de l'acte de signatura, Gómez ha destacat: "Aquest conveni s'emmarca en la línia de treball que la Generalitat duu a terme per transformar el embarcadors del riu i els edificis que hi ha a la zona de servei en veritables pols d'activitat que ajudin a dinamitzar el territori".
 
Amb el nou acord, l'edifici es destinarà a oficines d'informació i divulgació d'activitats turístiques, esportives, culturals i socials vinculades al riu, que es poden realitzar a les Terres de l'Ebre. A més i com a activitat complementària, es volen donar a conèixer els productes autòctons del delta de l'Ebre, lligats amb la promoció turística de la zona.
 
Aquest conveni complementa el document signat l'any 2001, per un termini concessional de 20 anys, en què s'especifica que el gestor de l'embarcador i l'edifici de serveis és l'Ajuntament d'Amposta, que té vigència fins l'any 2021. Abans, l'immoble acollia l'oficina de turisme que s'ha traslladat al centre del municipi.