Cercar en aquest blog

1/10/2017

Provedella lliura 3.000 kg de carn al Banc dels Aliments

El Centre de Promoció de la Carn de Vedella (Provedella) lliurarà demà, dimecres 11 de gener, 3.000 kg de carn a la Fundació Banc dels Aliments, per valor de 15.000 €. L'acte de donació, que es formalitzarà mitjançant el lliurament d'un xec per valor dels 3.000 kg de carn de vedella, estarà presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, qui oferirà una roda de premsa a les 11 del matí, a la seu del DARP, acompanyada del president de Provedella, Esteve Canal, i el president del Banc dels Aliments, Eduard Arruga.

 
L'acte comptarà també amb la participació del catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné, que parlarà sobre els valors nutritius de la carn de vedella en una dieta equilibrada.
 
Provedella deixa d'actuar com a centre de promoció de la carn de vedella i destina els 15.000 € de capital de l'associació al Banc dels Aliments en forma de carn. El distintiu de Provedella, que certifica la traçabilitat de carn produïda a Catalunya, el gestionarà el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.