Cercar en aquest blog

1/26/2017

Un total de 198 tractors han participat avui en la primera jornada de la Marxa Pagesa que acabarà dissabte a Barcelona

Un total de 198 tractors s'han unit durant la jornada d'avui a les diferents rutes de la Marxa Pagesa. En total, han participat 57 tractors provinents de les comarques de la Plana de Lleida i 10 de les de Muntanya, que han confluït a l'hora de dinar a Bellpuig (Urgell); 35 de les Terres de l'Ebre i 24 del Camp de Tarragona, que s'han aplegat a Riudoms (Baix Camp) a migdia; i 72 de les comarques de Girona.

 

La forta nevada que va començar a caure ahir al vespre i aquest matí ha impedit avui la sortida dels tractors de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i de Bellver de Cerdanya (Cerdanya). A la Seu d'Urgell (Alt Urgell), on també ha nevat amb força, els tractors han sortit unes hores més tard del previst, després de retirar la neu.

 

Aquesta tarda, Unió de Pagesos també té previst fer assemblees a les tres poblacions on tindrà lloc la primera pernoctació de la Marxa Pagesa després de trobar-se tractors i vehicles provinents de les localitats caps de ruta d'on han sortit aquest matí. Les assemblees seran al Morell (Tarragonès), a les 19.30 h a la Zona Esportiva; a Cervera (Segarra), a les 17.30 h al Pavelló Polivalent, i a Vidreres (Selva), a les 18 h al Pavelló Poliesportiu.

 

Demà divendres 27 a la tarda, segon dia de ruta de la Marxa Pagesa, els tractors confluiran a Badalona (Barcelonès), on es farà un tast de productes de temporada i proximitat al Centre de Convencions de Badalona; a Molins de Rei (Baix Llobregat), on se celebrarà una assemblea i un sopar, i a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

 

Tots els tractors arribaran finalment dissabte 28 a les 11 h a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, on tot seguit hi haurà l'acte final de la Marxa Pagesa.

 

 

Divendres 27 de gener. Ruta Camp de Tarragona-Terres de l'Ebre-Alt Penedès:

 

Valls. A les 9.30 h, entrega del Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcalde de Valls, a la plaça de la Font de la Manxa.

Sant Sadurní d'Anoia. A les 10 h, entrega del Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcaldessa, a l'Ajuntament.

Sant Jaume de Domenys. A les 11.30 h, entrega del Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcalde, a l'Ajuntament.

Vilafranca del Penedès. A les 13 h, entrega del Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcalde, a l'Ajuntament.