Cercar en aquest blog

1/27/2017

Un total de 379 tractors han participat avui en la segona jornada de la Marxa Pagesa que acaba demà a Barcelona


Un total de 379 tractors han participat durant la jornada d'avui en les diferents rutes de la Marxa Pagesa. Fins a les 14.30 h s'han aplegat 186 tractors a Martorell provinents de les comarques de Lleida, Muntanya i l'Anoia; 30 a Terrassa provinents de les comarques de Catalunya Central, 103 a Vilafranca del Penedès procedents de les comarques de les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Alt Penedès i Baix Llobregat, i 60 a Mataró provinents de les comarques de Girona.

 

Aquesta tarda, els tractors confluiran a Badalona (Barcelonès), on es lliurarà el Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcaldessa i es farà un tast de productes de temporada i proximitat al Centre de Convencions de Badalona; a Molins de Rei (Baix Llobregat), on se celebrarà una assemblea i un sopar, i a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

 

Els tractors de la ruta de la Plana de Lleida-Muntanya-Anoia-Baix Llobregat concentrats aquest vespre a Molins de Rei sortiran demà dissabte a les 9.30 h cap a Barcelona. Els de la ruta de les Terres de l'Ebre-Camp de Tarragona-Alt Penedès-Baix Llobregat sortiran demà a les 9.30 h des de Molins de Rei, població a la qual s'hauran unit els que sortiran a les 9 h de Sant Boi de Llobregat. Els de la ruta de Comarques de Girona-Maresme sortiran demà a les 9.30 h de Badalona, i els de la ruta Catalunya Central-Vallesos sortiran demà a les 9 h de Santa Perpètua de Mogoda, als quals s'hauran unit els procedents de les Franqueses del Vallès.

 

Tots els tractors arribaran finalment demà dissabte 28 a les 11 h a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, on tot seguit hi haurà l'acte final de la Marxa Pagesa .