Cercar en aquest blog

2/02/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia les accions de Baix Ebre Avant 2017 amb un cicle de seminaris per impulsar entre les empreses la venda online


El Consell Comarcal del Baix Ebre ha programat, a través del projecte Baix Ebre Avant,  un cicle de cinc seminaris de màrqueting digital i entorn web per fomentar entre les empreses de la comarca la creació d'una estratègia empresarial online. L'objectiu és que les empreses participants elaborin una estratègia competitiva i innovadora que incrementi vendes per internet i repercuteixi en la creació d'ocupació en un futur.

Els seminaris programats, que es desenvoluparan a través de 13 sessions, tractaran sobre el SEO-Posicionament natural als cercadors, les eines digitals per fer networking i el CRM (Customer Relationship Managament), una eina clau de gestió que permet que les empreses puguin gestionar correctament la seva bases de dades de clients, fer-ne seguiment i realitzar accions de promoció i fidelització. El cicle de seminaris es completa amb dos tallers pràctics sobre creació de llocs web amb wordpress i analítica web.  

Aquests seminaris, que tindran lloc entre els mesos de març i juliol, es realitzaran tots a les aules del Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles i aniran a càrrec de les expertes en màrqueting digital Montserrat Peñarroya i Helena Casas. Per inscriure-s'hi cal omplir el formulari online disponible a www.baixebre.cat. La inscripció és gratuïta però cada seminari es limita a la participació de 10 empreses. Els seminaris són independents i cada participant pot decidir a quin participa amb la possibilitat de fer-ho en tots cinc.