2/27/2017

FRANCESC MIRÓ ELEGIT PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA D’AMPOSTA


El portaveu del PSC a l'Ajuntament d'Amposta i també diputat provincial Francesc Miró ha estat elegit aquest cap de setmana primer secretari de l'agrupació socialista d'Amposta pels propers quatre anys.
 

El portaveu del PSC a l'Ajuntament d'Amposta i també diputat provincial Francesc Miró ha estat elegit aquest cap de setmana primer secretari de l'agrupació socialista d'Amposta pels propers quatre anys. Miró i la nova executiva han obtingut el suport unànime dels afiliats socialistes que han assistit a l'assemblea de l'agrupació.

 

Pel que fa a la nova comissió executiva, en destaca la continuïtat de persones que han assumit responsabilitats polítiques importants com la de l'anterior candidat socialista a l'alcaldia d'Amposta, Toni Espanya.

 

En la seva primera intervenció com a primer secretari de l'agrupació, Francesc Miró ha convidat a la militància socialista "a acumular forces per aconseguir que el canvi real arribi amb força a l'Ajuntament d'Amposta d'aquí a dos anys. Cada cop és més evident per a tothom que el canvi que ens va prometre l'actual alcalde és més aviat un recanvi. Cal, doncs, multiplicar esforços per aconseguir obrir de bat a bat la porta de l'Ajuntament a la ciutadania d'Amposta, que entri aire fresc, i fer política a peu de carrer i no tancats en un despatx."

 

En aquest sentit Francesc Miró ha desgranat algunes característiques del projecte defensat pels socialistes per Amposta. "Volem fomentar un canvi substancial en la forma de relacionar-nos amb la ciutadania per donar un nou impuls al projecte socialista per Amposta que, n'estem convençuts, és majoritari i encara pot sumar noves sinèrgies. El nostre és un partit reformista que aspira a que els ciutadans visquin millor, basat en la economia de la igualtat i al servei de les persones. En aquest sentit volem ampliar la base social progressista per evitar que el canvi real es vegi, un cop més, mutilat. No ens conformem amb canvis menors o retocs insuficients, som ambiciosos perquè Amposta i la seva gent s'ho mereixen. "

 

Així mateix Francesc Miró ha reiterat la seva disposició a treballar per fer hegemònics els valors que singularitzen el projecte socialista per Amposta. "Som el partit al servei de les persones, de la igualtat d'oportunitats, de l'ecologia, i del feminisme com a instruments per garantir la llibertat. Ho portem a l'ADN. Som l'esquerra útil al servei dels interessos dels ciutadans i ciutadanes d'Amposta. El partit que millor lluita contra l'augment de la pobresa i de les desigualtats socials. Iniciem aquest període amb molta il·lusió perquè estem convençuts que el socialisme té molt futur. No ens aturaran! L'Amposta que somnio és imparable!", ha conclòs el nou primer   secretari de l'agrupació socialista d'Amposta.