2/25/2017

La rua del Carnaval de Móra d'Ebre aplega 1.200 persones disfressades

Móra d'Ebre ha celebrat aquest vespre la tradicional rua del Carnaval 2017 pels principals carrers de la població, amb la participació de 1.200 persones disfressades, agrupades en comparses i carrosses. La rua ha començat el seu recorregut enguany a l'avinguda de les Comarques Catalanes, variant el tradicional inici des del passeig del Pont a causa d'unes obres que s'han d'iniciar la setmana entrant.

La rua del Carnaval morenc ha transcorregut pels carrers Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa, per a finalitzar a la plaça de la Cultura. Ha comptat amb l'acompanyament de l'espectacle El Petit Circ; dels grups de percussió Lo Golafre, de Remolins; Soroll i Prou, de Corbera d'Ebre, i la Colla de Diables Sheron de Móra d'Ebre; i les Xarangues La Murga, de la Fatarella; Tal com Sona, de Paüls; Fem Música, de Tortosa, i l'Escola Municipal de Música i Dansa, de Móra d'Ebre.

La festa ha continuat a la Carpa de Carnaval amb repartiment de llonganissa per a tots els participants a la rua i un sopar popular per a 700 persones inscrites.
Durant el sopar i fins a altes hores de la matinada es deenvolupoarà la festa d'Imagina Ràdio.

El dimecres de la setmana entrant, Dimecres de Cendra, es faran públics els noms de les comparses i carrosses guanyadores del concurs de disfresses. Serà a les 17.30 hores, a la plaça de Dalt, en el marc de l'Enterrament de la sardina, amb l'espectacle La Mort d'en Carnestoltes. La festa es clourà amb repartiment de berenar.