Cercar en aquest blog

2/02/2017

La síndrome d’Asperger protagonista d’aquest 2017 en un curs d’especialització organitzat per la Xarxa Montsià Jove


La Xarxa de Serveis d'Informació Juvenil «Montsià Jove», integrada per tots els Punts d'Informació Juvenil de la comarca i l'Oficina Jove, organitza per als dies 25 i 26 de febrer un curs d'especialització en inclusió educativa per a infants amb la síndrome d'Asperger. En aquesta ocasió, el Casal Jove d'Alcanar serà l'equipament que acollirà aquesta formació.


El curs d'una durada de 12 hores s'adreça a estudiants de graus d'infantil i primària, tècnics d'educació infantil, professionals de l'àmbit educatiu i sanitari, i a totes aquelles persones interessades en l'àmbit de la discapacitat. L'objectiu principal d'aquesta formació és donar a conèixer les característiques d'aquest trastorn a part de proporcionar els coneixements i estratègies generals d'intervenció educativa.


Les inscripcions ja estan obertes fins al proper 10 de febrer de 2017. Aquestes es poden formalitzar físicament als Punts d'Informació Juvenil i l'Oficina Jove, així com telemàticament a través del portal web <www.montsiajove.org>. El preu d'aquesta acció formativa és de 35,85 euros.


Aquesta formació, com d'altres que s' organitzaran des de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià, manté la sensibilitat social a tots aquells col·lectius de persones amb algun tipus de discapacitat, a fi de garantir la seva inclusió en el seu procés d'aprenentatge.