Cercar en aquest blog

2/28/2017

L'atleta morenca Oxana Bonjorn, bronze al Campionat d'Espanya de cros per clubs

Desprès d'aconseguir el Campionat de Catalunya ara fa dues setmanes, el passat diumenge 26 de febrer, a Orpesa de Mar-Marina d'Or (Castelló), la morenca Oxana Bonjorn va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya  de cros per clubs en la categoria cadet femení formant part de la JA d'Arbeca, amb 168 punts (puntuen les 4 primeres atletes arribades a raó de un punt per lloc), per darrera de l'Atletaria Isaac Viciosa, de Valladolid, amb 77 punts, i de la JA Sabadell, amb 130 punts, d'un total de 53 equips representants de totes les comunitats autònomes. Per darrera seu van quedar el CA Canaletes de Barcelona, amb 170 punts, i el CA Igualada, amb 188 punts, el que indica el gran nivell atlètic que hi ha a Catalunya (4 equips entre els 5 primers). Amb aquest tercer lloc han aconseguit la classificació automàtica per Campionat d'Espanya de cros per clubs del l'any vinent.

A nivell individual, l'Oxana va quedar onzena d'un total de 281 atletes. Les seves companyes d'equip van quedar en el 7è, 18è, 132è i 152è lloc. Fins a cinc atletes catalanes van arribar entre les onze primeres.

Cal destacar, pels seus valors de superació i companyonia, que la quarta component de l'equip es va trobar molt malament durant la cursa i amb un gran esforç va aconseguir arribar a la meta en 132è lloc (en condicions normals hauria arribat de les 30 primeres, aconseguint el campionat per clubs), donant la tercera posició a l'equip lleidatà per dos llocs.

La propera parada serà el 26 de març a Don Benito (Extremadura), al Campionat d'Espanya per autonomies, on segurament hi anirà l'Oxana juntament amb una companya de club formant part de la selecció catalana.