Cercar en aquest blog

2/23/2017

L'Institut Català de les Dones millora i amplia el Cercador d'expertes per promoure la visibilitat del talent femení en tots els àmbits

En el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, l'Institut Català de les Dones (ICD) presentarà el nou Cercador d'expertes, que s'adapta a les noves realitats i necessitats de les dones per així impulsar la seva visibilitat i apoderament. En concret, es millorarà i ampliarà la base de dades amb l'objectiu que empreses, institucions i altres organitzacions trobin més fàcilment perfils de dones expertes en una gamma més àmplia d'activitats i sectors de coneixement.
 
Les millores, que també seran tècniques per a la millora de la navegació i una actualització més ràpida de la informació, es presentaran en la Jornada El Cercador d'Expertes: eina per a l'apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones.
 
La jornada, que serà inaugurada per la presidenta de l'ICD, Teresa M. Pitarch, comptarà amb la participació de la directora i presidenta de l'Acadèmia del Cinema, Isona Passola; l'empresària Adriana Casademont; l'acadèmica Daniela Freund, i la coordinadora del Màster en Gènere i Comunicació (UAB), Isabel Muntané. La cloenda anirà a càrrec de Joaquim Nin, secretari general de la Presidència Generalitat de Catalunya. També hi participaran Sergi Rodon, responsable de Difusió i Comunicació electrònica de l'ICD, i Jaume Gurt, director d'Organització i Desenvolupament de Persones a Schisbted. CEO d'Infojobs.
 
La Llei d'Igualtat efectiva de dones i homes obliga els poders públics a propiciar un marc favorable per a què les dones puguin aportar tot el seu potencial i participin en condicions d'igualtat efectiva. Aquests objectius també donen compliment a les directrius d'igualtat que determina l'Objectiu Nº 5 de l'Agenda 2030 de l'ONU.